I samarbete med Katarina Holm Johansson har vi fått ett förnyat förtroende att utveckla ny funktionalitet och förbättra funktioner i webbsystemet på https://nutritiondata.se/ #nutriondata

Om Nutrition Data

Nutrition Data är utvecklat av Nutrition Data Sweden AB i samarbete med Bergklint education. Ett stort antal dietister, kostrådgivare och personliga tränare har bidragit med synpunkter som ligger till grund för programmet.

Programmet är webbaserat och anpassat för både fasta datorer och mobila plattformar, vilket innebär att man kan nå sina beräkningar från valfri internetansluten dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Nutrition Data är enkelt att använda och det krävs ingen särskild utbildning för att kunna hantera funktionerna. Support ingår via mail, telefon och Skype. Vi kan även tillhandahålla utbildningstillfällen för grupper.

Vill du veta mera?

Läs mera på https://nutritiondata.se hemsida och kontakta dom för en demonstration.

Har du också ett projekt med egna anpassningar som du skulle vilja ha gjort?

Självklart kan vi hjälpa dig med ditt drömprojekt, hemsida eller specialfunktion till din hemsida. Kom in på en kaffe, eller dra oss ett mail så kan vi hjälpa dig med första, eller kanske det slutgiltiga steget ut i din digitala optimala närvaro!