Dina personuppgifter och vår integritetpolicy

Det har varit en hel del arbete med att iordningställa våra nya villkor och policys för personuppgiftbehandling enligt GDPR. Äntligen är vi klara!

Arbetet påbörjades för länge sedan och har förstås intensifierats ju närmare deadline vi kommit.

Vi började arbetet med att identifiera vilka register vi arbetar i, hur datalagring sker och hur man ska få en bra överblick över detta. Sedan gäller det att fastslå hur vi behandlar datat och av vilken anledning samt vara transparant med detta. Dessutom har en översyn över leverantörer gjorts, samt även en del internt arbete kring våra egna register.

GDPR vårflod

Naturligtvis kan det vara saker vi missat, borde tänkt på eller kanske gjort på ett annat sätt. Men just nu tycker vi att vi har fått med det väsentliga i den här nya förordningen. Skulle det vara så att vi upptäcker saker som behöver åtgärdas så gör vi förstås det.

Du kan läsa mera om detta här!

Sitter du fast i ditt GDPR-arbete?

Med tiden lär man sig kan man lugnt säga. Vi har lärt oss ungefär hur man ska tänka och var man kan börja. Kontakta oss gärna om du sitter med en webbapplikation, en shop eller annat och behöver komma igång med din process.

Till sist, ja, vi har vårflod i Sorsele och bilden är tagen i morse där du ser Vindelälven breda ut sig vackert över trakterna.

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du delta i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *