Vi känner oss stolta över att ha fått vara delaktig i uppbyggnaden av Storumanlapland.se

Storumanlapland

Syftet med webbplatsen är att sammanställa och göra det lättare för besökare och turister att hitta utflyktsmål i kommunen och ta del av vad som finns i området. Dessutom passar siten bra i tiden då uppmärksamhetens blickar vänt sig mot Storuman just gällande miljösatsningen och Storumanforever.

Vårt uppdrag var att ta fram en bra design som ska fungera både i mobilen och i datorer, se till att den driftas på ett bra och snabbt sätt samt att den redan från början kör https med certifikat. Under våren har vi jobbat tillsammans med bland annat Marianne Lindgren på Visit hemavantärnaby och byggt upp den här webben som nu även uppmärksammats av affärsliv24.

Passa på och stanna till i Storuman när du är på resa, prova Swampsoccer (kanske du vill anmäla ett eget lag), eller besök marknaden och gå på dansgalan på Storumandagarna och bo och ät bra på Hotell toppen.