Så, tillbaka efter semestern och en hel näve med e-post att gå igenom. Ditt autosvar har precis slutat skicka svar på alla inkommande mail och du kickar igång Outlook för första gången efter sommaren. Plötsligt har någonting hänt.

Du har 392 olästa e-postmeddelanden, men inga av dom verkar vara olästa, dessutom har Outlook 2016 just uppdaterat sig. Trots olästa meddelanden hittar du inte åt dom, då är du inte ensam. Du kan ha råkat få din inkorg sorterad, av Outlook.

Outlook 2016 hjälper dig prioritera din inkorg

Tydligen har Microsoft släppt en funktion som hjälper dig att per automatik sortera e-post i din inkorg. Huruvida algoritmen fungerar bra eller inte är upp till dig att avgöra, men för min del var det en aning förvirrande innan jag förstod vad det handlade om. Här är en liten bild som förklarar hur det fungerar och var du slår på och av funktionen i Outlook 2016. Du måste pendla mellan rubrikerna Prioriterat och Övrigt för att se alla dina lästa och olästa mejl i din inkorg och du tar bort den sorteringen med knappen “Visa Prioriterat-inkorg”.

prioriterad inkorg outlook

Saknar du Outlook 2016?

Vi kan erbjuda dig office-365 där Outlook 2016 ingår (<- länk direkt till beställningsformuläret, börja med din domän) i ett antal olika varianter beroende på vilka behov du har, kontakta oss om du vill veta mera!