Stolt måste vi ju presentera några av våra sponsorwebbar vi har. Härom veckan var det Nalovardo Fatbike Race med över 50 deltagare.

Kungsledenrännet

Nu i helgen är det dags för ännu ett spännande lopp och det är Kungsledenrännet som drar igång.

Kungsledenrännet

Kungsledenrännet, en av de mäktigaste skidtävlingarna i Sverige, går i år av stapeln den 13 april. Start uppför slalombacken i Hemavan, genom Vindelfjällens naturreservat, över sjöar, omgiven av fjällbjörkar, uppe på kalfjället i varierande terräng. Varför inte fara på picknick i det förmodade vackra vädret och titta på?

Kort info om hostingmiljön
Kungsledenrannet.se är en webbplats vi sponsrar i vår nya vkubehosting i molnet. Framtida webbplatser och kunder i den här driften kommer att kunna ta del av den nya hostingens fördelar också inom en snar framtid. Styrkorna hittar du i:

  • snabbheten
  • isolerade driften
  • http2
  • https som standard
  • redundanta datacenter
  • autoskalning om så önskas
  • bra stöd för utvecklare