Vi har expanderat och nyanställt

Vildmarksdata har anställt en kille vid namn Sixten Thames från Stockholm. Sixten ska hjälpa vår utvecklingsavdelning att växa, framförallt inom området mjukvaruutveckling. Vi siktar på att expandera inom området Cloud Hosting samt vidareutveckla våra nya spännande tjänster inom området. Inom kort kommer vi presentera dessa tjänster här på vår webbplats.

Kort om Sixten

Sixten är född och uppvuxen i Hallstavik i norra Roslagen. Skoltiden avslutades med en civilingenjörsexamen i datateknik från Linköpings universitet.
Han kommer närmast från arbete med realtidsoperativsystem och inbyggda system i Kista.
Hans stora intresse för friluftsliv och natur förde honom från storstadslivet till Lapplands inland. Vetenskap, teknik och politik är andra stora intressen.

Vi har ett eget utvecklat behov av utvecklingstjänster inom hosting och vi ser att vi behöver stärka upp vår kompetens inom det här spännande verksamhetsområdet, säger VD Peder Lundqvist i en kommentar till rekryteringen.