Jag tycker det är dags att prata lite om våra nya fräcka paket i vKube hosting. Black friday närmar sig med stormsteg och många innehavare av webshopar och webbar kanske får sin första riktiga trafikpeak och belastning under den här veckan generellt och i synnerhet i morgon fredag när många kunder vill ta del av just dina fantastiska erbjudanden! I samband med detta kan man ställa sig en del frågor.

  • Kommer min webshop att hålla för belastningen?
  • Kommer jag behöva mera kapacitet, cpu, minne disk?
  • Kommer siten att krasha?
  • Vem kan hjälpa mig med detta?

Svaret är jätteenkelt!

Nu kan du köra vår vKubehosting med upp till 15 webbplatser med stöd för just elastisk autoskalning för din WordPresswebbshop! Även om det nu kan kännas för sent för tjänsten fram till i morgon, överväg detta till mellandagsrean kanske, eller kickstarta nästa år med ny hosting?

Tänk dig själv att lugnt bara softa och veta att din tjänst skalar upp ju mera affärer det blir i din webbshop, för att sedan skala ner när det lugnar ner sig, detta allt medan du kan ta det lugnt och slippa oroade över dessa kapacitetsfrågor!

Läs mera här för att komma igång och beställa