Webbutveckling med WordPress

Vi producerar mobilanpassade moderna webbplatser
med en passion för WordPress

Modernt & mobilanpassat

Idag surfar vi mer och mer via mobilen och våra surfplattor. Mellan 20-50% av trafiken på våra kunders hemsidor utgörs av mobila enheter. Därför är det viktigt att även dessa besökare får en bra upplevelse när de besöker er webbplats. En mobilanpassad webbplats rankas dessutom högre av Google och hamnar på så vis längre fram i sökresultaten.

SÅ HÄR JOBBAR VI MED WEBBUTVECKLING

Vi har under åren arbetat fram en modell som vi vet fungerar.
Ger ni oss förtroendet så levererar vi en kanonprodukt.

#1 BEHOVSANALYS

Hur ser ert behov ut i dagsläget och vad har ni för målsättning? Har ni egna resurser eller behöver ni hjälp? Tillsammans diskuterar vi fram bästa lösningen för just er. Finns inte möjligheten att träffas så tar vi det via telefon eller Skype.

#2 LÖSNINGSFÖRSLAG

Då vi sammanställt informationen från er behovsanalys presenterar vi ett lösningsförslag. Vi inkluderar en grov tidsplan samt en prisuppskattning.

#3 UPPSTARTSMÖTE

Då allt är klart och det är dags att dra igång projektet går vi tillsammans igenom alla detaljer och spikar en tidsplan och ett datum för lansering.

#4 DESIGN

Vi skapar en modern design och presenterar ert material på ett professionellt sätt. Därefter går vi igenom resultatet och ni får komma med feedback. Självklart blir er nya webbplats mobilanpassad.

#5 PROGRAMMERING

Våra utvecklare tar fram lösningar på de anpassningar som ska göras. Dessa presenteras och ni får möjlighet att testköra för att komma med feedback. Då ni godkänt resultatet går vi vidare.

#6 LANSERING

Då allt är klart och godkänt av er sker lansering av er nya webbplats. Vi kommer gemensamt överens om en tid för att undvika eventuella driftstörningar.
Luta er tillbaka och låt oss sköta driften av er nya moderna webbplats.

Vi hörde att du har en ny webbplats på gång

Kontakta vår webbyrå så ger vi dig en gratis rådgivning via telefon eller e-post!

3

Urval av vad vi har gjort